Rauhan Sana

Lähetysyhdistys Rauhan Sana, LYRS, kuuluu lestadiolaiseen herätysliikkeeseen. Yhdistys hoitaa ja koordinoi sisä- ja ulkolähetystyötä ja pyrkii palvelemaan paikallisseurakuntia sekä yksittäisiä ihmisiä julkaisutoiminnalla ja järjestämällä hengellisiä tilaisuuksia sekä lasten, nuorten ja perheiden toimintaa, mm. leirejä ja toimintapäiviä.

Rauhan Sanalla on useilla paikkakunnilla Rauhan Sanan paikallisyhdistys tai seuratoimikunta. LYRS ei ole näiden katto-organisaatio, vaan jokainen paikallisyhdistys on itsenäinen. LYRS toimii yhteistyöelimenä, jonka jäseninä on vain henkilöjäseniä – ei paikallisyhdistyksiä. Yhdistys on rekisteröity 1952 ja sen kotipaikka on Oulu.

Paikallisyhdistykset järjestävät kesäisin kukin vuorollaan monipäiväisiä seuroja lähestulkoon joka viikonloppu. Monilla paikkakunnilla on säännöllistä toimintaa myös talvisaikaan, näistä tiedotetaan alueellisissa paikallislehdissä. Lapsille ja nuorille on tarjolla leirejä sekä muuta toimintaa runsaasti ympäri vuoden, katso tiedot nuorten toimintakalenterista. LYRS järjestää paikallisyhdistysten ja seurakuntien kanssa vuosittain valtakunnalliset kesäjuhlat, jotka tunnetaan nimellä Suvijuhlat. Lisätietoja toiminnasta toimintakalentereista, paikallisyhdistysten kauttaRauhan Sana -lehdestä tai toimistosta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Rauhan Sanan toimintaan!

 

Julistus- ja lähetystoiminta

    • Lähetystyötä kotimaassa ja ulkomailla, pääkohde ulkolähetystyössä on naapurimaamme Viro
    • Kymmeniä ystäväpappeja ja maallikkosaarnaajia
    • Valtakunnallisia, maakunnallisia ja paikallisia julistustilaisuuksia
    • Maakunnallisia kesäseuroja eri puolella Suomea
    • Rauhan Sanan suvijuhlat heinäkuun puolivälissä

Julkaisutoiminta

Nuorisotyö

Musiikkitoiminta

Hallinto