Lähde Israeliin HUOM! UUSI AJANKOHTA

Lämpimästi tervetuloa Israelin matkalle, jolla kuulet mm. maan monivaiheisesta historiasta – myös lähihistoriasta – paikan päällä ja tapaat Jeesukseen uskovia juutalaisia sekä tutustut heidän työhönsä!

 

 

Finnairin suorat reittilennot   HUOM!!! Uusi ajankohta:

pe 23.02.   Helsinki–Tel Aviv   klo  18:25–23:05    pe 04.04.2025  

pe 01.03.   Tel Aviv–Helsinki   klo  23:55–04:55    pe 11.04.2025

 

 

Tukikohtina Jerusalem ja Tiberias

Asumme tasokkaissa Leonardo-hotelleissa. Jerusalemin Leonardo sijaitsee raitiolinjan varrella, kävelymatkan päässä ortodoksijuutalaisten asuttamasta Mea Shearim -kaupunginosasta, samoin Vanhastakaupungista. Tiistaina siirrymme Galileaan, jossa asumme Leonardo Club Tiberias -hotellissa lähellä Genesaretinjärven rantaa.

 

 

Retkiä tarjolla päivittäin

Oppaanamme on suomalainen Iris Amoyal, joka on asunut Israelissa jo vuosikymmeniä. Retkiohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta tässä alustavia kaavailuja ja poimintoja:

 

Jerusalemissa kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä Öljymäellä, Getsemanessa, Via Dolorosalla... Vietämme ehtoollista Puutarhahaudalla. Vierailemme juutalais- vainojen museossa Jad Vashemissa. Tutustumme Machaseh-keskukseen ja Caspari-keskukseen.

 

Matkalla Galileaan käymme kellumassa Kuolleessa meressä. Halukkaat pääsevät myös nousemaan Masadan vuorilinnoitukseen.

 

Tiberiaasta käsin tutustumme mm. Nasaretin Raamattu-kylään ja käymme Vuorisaarnan vuorella. Purjehdus Genesaretilla on yksi matkan kohokohdista. Luvassa on myös uintia ja innokkaille patikointia luonnossa. Perjantaina ajelemme kohti lentokenttää mm. Karmel-vuoren kautta ja vierailemme messiaanisessa seurakunnassa. Lento Suomeen lähtee puolelta öin.

 

 

Hinnat   Uudet hinnat tarkentuvat vuoden 2024 aikana!!!

 

 

Onko Israelissa turvallista matkustaa?

On! Israelissa vierailee vuosittain nelisen miljoonaa turistia. Meistä pidetään hyvää huolta eikä meitä koskaan viedä rauhattomille alueille.

 

 

Matkan järjestävät

yhteistyössä Rauhan Sana ja Kansanlähetys. Matkamme on samalla Kansanlähetysopiston opintomatka. Vastuullisena matkatoimistona on tuttu ja turvallinen Toiviomatkat.

 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset matkanjohtajille

Jukka Paananen: 040 533 4086, paananen71@gmail.com

Kristiina Paananen: 0400 345 567, kristiina.paananen@gmail.com

Aune-Inkeri Björkström: 044 730 9304; aunein@gmail.com, aib@sekl.fi
Håkan Björkström: 050 464 7227; hakan.bjorkstrom@gmail.comJaa artikkeli sosiaalisessa mediassa: