Lähde Israeliin 23.2.–2.3.2024

Lämpimästi tervetuloa Israelin matkalle, jolla kuulet mm. maan monivaiheisesta historiasta – myös lähihistoriasta – paikan päällä ja tapaat Jeesukseen uskovia juutalaisia sekä tutustut heidän työhönsä!

 

 

Finnairin suorat reittilennot

pe 23.02.   Helsinki–Tel Aviv   klo  18:25–23:05

pe 01.03.   Tel Aviv–Helsinki   klo  23:55–04:55

 

 

Tukikohtina Jerusalem ja Tiberias

Asumme tasokkaissa Leonardo-hotelleissa. Jerusalemin Leonardo sijaitsee raitiolinjan varrella, kävelymatkan päässä ortodoksijuutalaisten asuttamasta Mea Shearim -kaupunginosasta, samoin Vanhastakaupungista. Tiistaina siirrymme Galileaan, jossa asumme Leonardo Club Tiberias -hotellissa lähellä Genesaretinjärven rantaa.

 

 

Retkiä tarjolla päivittäin

Oppaanamme on suomalainen Iris Amoyal, joka on asunut Israelissa jo vuosikymmeniä. Retkiohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta tässä alustavia kaavailuja ja poimintoja:

 

Jerusalemissa kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä Öljymäellä, Getsemanessa, Via Dolorosalla... Vietämme ehtoollista Puutarhahaudalla. Vierailemme juutalais- vainojen museossa Jad Vashemissa. Tutustumme Machaseh-keskukseen ja Caspari-keskukseen.

 

Matkalla Galileaan käymme kellumassa Kuolleessa meressä. Halukkaat pääsevät myös nousemaan Masadan vuorilinnoitukseen.

 

Tiberiaasta käsin tutustumme mm. Nasaretin Raamattu-kylään ja käymme Vuorisaarnan vuorella. Purjehdus Genesaretilla on yksi matkan kohokohdista. Luvassa on myös uintia ja innokkaille patikointia luonnossa. Perjantaina ajelemme kohti lentokenttää mm. Karmel-vuoren kautta ja vierailemme messiaanisessa seurakunnassa. Lento Suomeen lähtee puolelta öin.

 

 

Hinnat

• Matkan perushinta 1599 €  (sis. lennot Helsinki-Tel Aviv, majoitus 2 hh, siirtokuljetukset ja puolihoito = runsas aamiainen ja päivällinen. Lisämaksu 1 hh:sta 599 €)

• Perushinnasta maksetaan 200 € varausmaksuna heti ilmoittautumisen jälkeen, loppuosa lähempänä matkaa

• Lounaat omakustanteisia (n. 10–20 €/pvä)

• Retkipaketti noin 400 €. Retkiä voi ostaa myös yksittäin

 

 

Onko Israelissa turvallista matkustaa?

On! Israelissa vierailee vuosittain nelisen miljoonaa turistia. Meistä pidetään hyvää huolta eikä meitä koskaan viedä rauhattomille alueille.

 

 

Matkan järjestävät

yhteistyössä Rauhan Sana ja Kansanlähetys. Matkamme on samalla Kansanlähetysopiston opintomatka. Vastuullisena matkatoimistona on tuttu ja turvallinen Toiviomatkat.

 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset matkanjohtajille

Jukka Paananen: 040 533 4086, paananen71@gmail.com

Kristiina Paananen: 0400 345 567, kristiina.paananen@gmail.com

Aune-Inkeri Björkström: 044 730 9304; aunein@gmail.com, aib@sekl.fi
Håkan Björkström: 050 464 7227; hakan.bjorkstrom@gmail.comJaa artikkeli sosiaalisessa mediassa: