Seuraradio

Radio Rauhan Sanan ja Radio LFF:n kautta on kuunneltavissa suoria lähetyksiä seuratapahtumista eri puolilta Suomea. Linkki nettiradiotaajuudelle on pysyvä, mutta lähetyspaikat vaihtelevat. Seuraa LYRS:in tiedotusta tapahtumien radioinnista.

Radio Rauhan Sanan nettiradiolähetys on kuunneltavissa alla olevien kuvakkeiden tai oheisten linkkien kautta mobiililaitteella (esim. älypuhelin tai tabletti) ja tietokoneella. Huom! Linkit yhdistyvät radioon vain lähetysaikoina ko. seuraohjelman mukaan. Tulevista radioinneista tiedotetaan tällä sivustolla ja seurailmoitusten yhteydessä. Suositellut selainohjelmat radion kuunteluun ovat Chrome, Firefox ja Safari, joilla lähetyksen pitäisi avautua automaattisesti, muutoin avaamiseen tarvitaan sovellus, jolla voi avata .m3u-tiedostoja (esim. tietokoneella ilmaiset Winamp tai VLC Media player, älypuhelimella ServeStream tai puhelimen oma musiikintoisto-ohjelma). Rauhan Sanan nettiradioinnin yhteyshenkilönä toimii tällä hetkellä Matti Rahja, + 358 (0)40 541 3619, matti.rahja@tieto.com.

Radio Rauhan Sanan seuratallenteita voi kuunnella Soundcloud-palvelussa: soundcloud.com/radio-rauhan-sana (avaa linkki klikkaamalla)

Radio LFF:n nettilähetys kuunneltavissa osoitteessa www.lff.fi/kuuntele (linkki avautuu klikkaamalla)


     Radio_mobiili