Kaja Alasoo

TederKaja Alasoo on ammatiltaan lastentarhanopettaja ja asuu Väike-Maarjassa. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 alkaen osa-aikaisesti Viron evankelis-luterilaisessa kirkossa Virun rovastikunnan kiertävänä lapsityöntekijänä.

Työhön kuuluu pyhäkoulujen pitämistä Simunan, Narva-Jõesuun, Vokan ja Narvan seurakunnissa. Apuna tässä työssä on erilaisia ihmisiä, joita Kaja pyytää vierailemaan pyhäkouluihin ja viettämään aikaa lasten kanssa. Hän toivoo sitä kautta voivansa innostaa uusia ihmisiä tekemään lapsityötä. Paikallisten nuorisokeskusten ja siellä toimivien ihmisten kanssa hän pyrkii etsimään uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä.

Kaja vierailee myös päiväkodeissa ja kouluissa, joissa hän järjestää joulun ja pääsiäisen aikoina askartelutuokioita. Se on hyvä mahdollisuus tavata paljon lapsia ja ainutlaatuinen tilaisuus kertoa evankeliumia. Kesäisin rovastikunnassa järjestetään lastenleirejä sekä perinteeksi tullut leiri isovanhemmille ja lastenlapsille. Kaja on mukana myös Virun rovastikunnan rippikoululeireillä.

 

Yhteystiedot:  kaja.teder@mail.ee

Kaja Alasoon työn tukeminen: Tilinumero  FI71 8000 1901 1693 19   I   Saaja: Lähetysyhdistys Rauhan Sana   I   Viite: 152