Kevät tulee huomenna -levyhanke loppusuoralla

Satu Sinikummun ja Lähetysyhdistys Rauhan Sanan yhteinen levyhanke lähetystyön hyväksi on loppusuoralla: ”Kevät tulee huomenna” -albumi julkaistaan maaliskuun alussa. Levyn julkaisukonsertti Kokkolan kirkossa sunnuntaina 31.3.2019 klo 18. Tervetuloa!

Projektin ensimmäiset linjat vedettiin syksyllä 2017, mistä lähtien levyä on työstetty hiljalleen eteenpäin. Levyn tuottaa Joonas Wikström ja äänitykset ovat alalla tunnetun Sami Aspin käsialaa.

Levy sisältää 12 laulaja-lauluntekijä Satu Sinikummun kirjoittamaa ja säveltämää hengellistä kappaletta, jotka ovat syntyneet eri elämäntilanteissa rukouksina Jumalalle. Musiikillisesti levy on yhdistelmä monenlaisia tunnetiloja ja tyylejä, jotka punoutuvat omaksi kokonaisuudekseen. Mukana on mm. pianoa, kitaraa, perkussioita sekä kokeellisia elementtejä.

Kappaleet ovat syntyneet vuosina 2013–2018. Vanhin on nimeltään ”Marraskuun valssi” ja uusin, ”Kuulun sulle”, valmistui sen jälkeen, kun kappalelista oli jo päätetty. Joitakin kappaleita voi kuunnella jo nyt Spotifyssa (1 kpl), YouTubessa (2 musiikkivideota) sekä Satun omalla Facebook-sivulla.

Levyn tuotto menee LYRS:n lähetystyölle.

Tiedustelut ja ennakkotilaukset:

LYRS:n toimisto
puh. 040 752 0868
toimisto@lyrs.fi