Ari Juntusen muistoa kunnioittaen

Lähetysyhdistys Rauhan Sana ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja, rovasti Ari Juntunen kutsuttiin Herransa kirkkauteen 26. lokakuuta 2017. Suru-uutisen hiljentäminä käännymme Taivaallisen Isämme puoleen ja suljemme rukouksiimme erityisesti kaikki Arin läheiset heidän suuressa surussaan.

”Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.” 1 Kor. 13:12


Rovasti Ari Juntunen siunataan haudan lepoon perjantaina 17.11.2017 Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkossa klo 12:30. Siunauksen toimittaa lääninrovasti Ilkka Tornberg avustajinaan rovasti Jorma Kalajoki Turusta ja komministeri Roland Wälivaara Ruotsista. Siunaustilaisuuteen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Muistotilaisuus vietetään lähiomaisten kesken.

Omaisten toiveena on, että adressien ja kukkalaitteiden sijaan muistamiset ohjattaisiin Lähetysyhdistys Rauhan Sanan lapsi-, nuoriso- ja perhetyölle. Tilinumero: FI71 8000 1901 1693 19. Viestiosioon teksti ”Ari Juntusen muistolle” sekä oma nimi/nimet, jotka haluaa näkyvän omaisille luovutettavassa yhteisadressissa.