17.-19.7. Suvijuhlat 2020 Himangalla

Herätysliikkeemme valtakunnalliset Suvijuhlat pidetään, jos Herra suo, ensi kesänä 17.–19.7. Himangalla. Paikkana on urheiluhalli ja sen ympäristö. Juhlien teemana on ”Kristus – uskomme ankkuri.”

Juhlilla kuullaan ja selitetään Jumalan Sanaa perinteisin seurapuhein, raamattutunnein, lauluin, todistuspuheenvuoroin ja rukouksin. Lisäksi lauantaiaamuna on tarjolla rinnakkain järjestettäviä kanavia, joista voi valita. Kanavat käsittelevät mm. kasvatusta, kristityn työelämää, Katekismusta ja sielunhoitoa. Varhaisnuorille on oma kanavansa. Monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille on tarjolla aamusta iltaan. Musiikki on myös näkyvästi esillä juhlilla.

Juhlat alkavat perjantaina klo 13. Lähetysyhdistys Rauhan Sanan vuosikokous pidetään perjantaina klo 18 Pajalan seuratuvalla. Piispa Jukka Keskitalo vierailee juhlapaikalla lauantaina.

Juhlien järjestelyistä vastaavat Himangan ja Pahkalan Rauhan Sana, Himangan kappeliseurakunta sekä Lähetysyhdistys Rauhan Sana. Toivotamme kaikki juhlavieraat sydämellisesti tervetulleiksi juhlille. Rukoilemme, että Jumalan Sana saisi vaikuttaa ja olla kaikille siunaukseksi.

Lisätietoja antaa juhlien päätoimikunnan puheenjohtaja Seppo Kinaret, puh. +358 40 861 3386, s.l.kinaret@kotinet.com